Fillimi / Lajmet / Ish-gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese, Bekim Sejdiu, do të jetë këshilltar i jashtëm i kabinetit të Vjosa Osmanit
Ish-gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese, Bekim Sejdiu, do të jetë këshilltar i jashtëm i kabinetit të Vjosa Osmanit

Ish-gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese, Bekim Sejdiu, do të jetë këshilltar i jashtëm i kabinetit të Vjosa Osmanit

Ish-gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese, Bekim Sejdiu, do të jetë këshilltar i jashtëm i kabinetit të Vjosa Osmanit, si “shpërblim” për rrëzimin e Qeverisë Hoti. Bekim Sejdiu kishte qenë gjyqtari raportues i lëndës në Kushtetuese për votën e ish-deputetit Etem Arifi për formimin e Qeverisë Hoti, që unanimisht u votua s’i jo kushtetuese, për ta çuar vendin në zgjedhjet e 14 shkurtit, që pasuan me zgjedhjen e shefes së tij të re, shefe të shtetit. Nga gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese, ai ishte dorëhequr në maj të këtij viti, pasi nuk kishte arritur të vijë në krye të institucionit më të lartë për interpretimin e Kushtetutës së Kosovës dhe shqyrtim gjyqësor të ligjeve lidhur me përputhjen e tyre me Kushtetutë.

 

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kurti: Me rikthimin në punë të bllokut B2 Kosova për çdo orë do t’i paguajë rreth 50 mijë euro import më pak

Kryeministri, Albin Kurti e ka vlerësuar lart rikthimin në funksion të bllokut B2. Ai ka ...