Ismet Sylejmani: Gjakdhënësit e Atdheut janë të pavdekshëm

Gjaku i derdhur per liri nuk harrohet në shekuj! Gjakdhënësit e Atdheut, në jetë të jetëve do të jenë balli dhe nderi i Kombit! Dëshmori i Kombit Hysni Xhemajli është njeri nga të pavdekshmit e përjetshëm të Atdheut! Më 10 Qershor 2001 mbylli sytë përgjithmonë, sot më 10 Qershor 2022 është përvjetori i rënies së Tij! Lavdi!

Kontrolloni gjithashtu

Byroja Kosovare e Sigurimeve në 20 muajt e fundit trajton 11.435 lëndë

Në 20-të muajt e fundit, Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) ka mbyllur hiç më pakë …