Ja si do të jenë numrat e subjekteve politike në fletëvotime

Ja si do të jenë numrat e subjekteve politike në fletëvotime

KQZ ka bërë tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e parakohshme. KQZ ka bërë tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për zgjedhjet e parakohshme.Renditja e partive është:

18. Progresivna Demokratska Stranka

11. Jedinstvena Goranska Partia

19. Partia Demokratike e Ashkalive të Kosovës

24. Partia Liberale Egjiptiane

23. Napredna Snaga Kosova

36. Partia rome e bashkuar e Kosovës

33. Kosova turk adalet partisi

26. Partia demokratike turke e Kosovës

13. Partia e ashkalive për integrim

16. LDK-AKR-Alternativa

28. Partia demokratike e Unitetit.

12. PDK-AAK-NISMA

29. Fjala

20. Iniciativa e re demokratike e Kosovës

27.Partia kosovski srba gradjanska  inicijativa

31. G.I za prosperitet Kosova

14. G  I euromendje  alternativa

17. Pokret za Gora

35. Vetëvendosje

Kontrolloni gjithashtu

Lumir Abdixhiku: Pas një viti me marrëveshjen e Qeverisë Kurti nuk do të flitet më për Asociacion, por për autonomi territoriale

Lumir Abdixhiku: Projekt-statuti i Asociacionit është një autonomi me rrugëtim potencial për federalizim

Kryetari  i LDK-së, Lumir Abdixhiku, ka folur lidhur me  çështjen e dialogut me Serbinë dhe …