Brickos

Veseli të rinjve të Prizrenit: Ju jeni ata që më 11 qershor do t’i jepni kuptim lirisë

Veseli të rinjve të Prizrenit: Ju jeni ata që më 11 qershor do t’i jepni kuptim lirisë

Kryetari i PDK-së Kadri Veseli në takim me të rinjtë e Prizrenit tha se janë ata ajo që mund ta bëjnë me së miri që t’i japin kuptim kësaj lirie dhe ndërtimi të shtetit. Veseli tha se liderët nuk lindin por krijohen me sfida të vështira. “Nëse ka kuptim fillimi i ri atëherë ka vetëm me ju dhe për ju”, tha Veseli. Ai shtoi se koncept i fillimit të ri është zhvillimi ekonomik. Derisa të rinjtë tha duhet të jenë në vendimmarrje.  “Ju jeni ata që më 11 qershor do t’i jepni kuptim lirisë”, tha Veseli. Me këtë rast është bërë edhe shpërndarja e disa certifikatave dhe aderimeve në PDK.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …