Jakup Krasniqi

Jakup Krasniqi: Kush duhet ta mbrojë pronën komunale e publike?

Sot disa medie kanë bërë të ditur se  një kryetar komune paska punësuar mikun dhe kunatën?! Eh! Sikur të ishte vetëm një kryetar i tillë? Madje këta koalicionin e elefantëve të mëdhenj nuk e kanë bërë për qytetarët, por për vete e akrabatë e tyre. Qytetarëve, merrja votat e hajt! Premtoju punësim e ik për katër vjet?! Pastaj fillo nga e para!

Besa apet mirë që po flitet për punësimet e pa ligjshme e janë harruar pazaret marramendëse që ata i bëjnë me pronat komunale e publike?! Prona të cilat kryetarët e komunave i përdorin më shlirë se tokat e babës. Pasi për këto të fundit i kanë pengesa vëllazëritë e motrat të cilët kujdesën për hiset e tyre. Por, problemi kryesor është, kush ta mbrojë pronën publike e komunale? Kur ajo është e të gjithëve dhe e askujt?! E mandej, pse këta te punonin për shtetin e se drejtës dhe integrimet euroatlantike? Kur kështu si janë nuk i nget askush!

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga masakra mizore e civilëve shqiptarë në Mejë të Gjakovës nga forcat policore e ushtarake serbe

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, kanë shkallë tejet të ulët të përfundimit me aktgjykime

Procedurat ligjore për krime të luftës, që ka kryer Serbia në Kosovë, vazhdojnë të kenë …