KEK
Fillimi / Lajmet / Jakup Krasniqi: Me të vërtetë nuk ka nevojë për arbitrazh
Jakup Krasniqi

Jakup Krasniqi: Me të vërtetë nuk ka nevojë për arbitrazh

Duhet kuptuar plotësisht ata që thonë nuk ka nevojë për arbitrazh dhe vërtetë nuk ka. Le të kthehet kufiri aty ku ka qenë, aty ku e njohin dhe e dinë jo vetëm njerëzit, por edhe kafshët e Rugovës. Aty ku janë pronat e vërteta të shqiptarëve, aty ku ishte, se paku që nga viti 1945. Ndërsa ata që e kanë krijuar ketë gjendje të nderë, le të kenë moral e burrni ta pranojnë se kanë gabuar, se nuk u treguan gjatë gjithë kësaj kohe se ishin të interesuar ta mbronin interesin e shtetit e të qytetarëve. Gjerat e tjera që duhet të rrjedhin më pastaj janë të kuptueshme, ata e dinë mirë se çka duhet bërë! Ndërsa qeveritarët e Malit të Zi, duhet ta dinë se kundërshtimi i rishikimit nuk mund të bëhet me deklarata të forcës, por me fakte dhe dëshmi. Cilat janë dëshmitë dhe a kanë fare dëshmi? Kjo është çështja. Opozita dhe ekspertet e lëmenjve  të ndryshme, nuk janë duke kërkuar territor të huaj, janë duke kërkuar kthimi i kufirit aty ku ishte në të vërtetë. Kaq! Mos gatishmëria për t’i rishikuar faktet, si nga ana e Kryeministrit dhe e Presidentit tonë, ashtu dhe ana e Malit të Zi, tregojnë se ata nuk mund të përballen me argumentet e ekspertëve tanë! Atëherë, ata le të tregojnë ku “rri lepuri”!

Kontrolloni gjithashtu

Adhanom Ghebreyesus: Brenda 100 ditëve të ardhshme të fillojnë vaksinimet kundër Covid-19 në krejt botën

Adhanom Ghebreyesus: Brenda 100 ditëve të ardhshme të fillojnë vaksinimet kundër Covid-19 në krejt botën

Kreu i OBSH-së, Tedros Adhanom Ghebreyesus shprehu sot dëshirën që fushatat e vaksinimit kundër COVID-19 ...