kek
tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Kultura / Jusuf Zenunaj: Në ditëlindjen e Gjergj Fishtës
Jusuf Zenunaj

Jusuf Zenunaj: Në ditëlindjen e Gjergj Fishtës

Në një shtëpi dykatëshe,
qê dikur i thonin kullë,
sot gërmadhë,
vargje fishtjane
ruan në çdo gur…
Përveç shtatores n’oborr
as lule as hardhi,
ndër skutat e shtëpisë
mund t’ketë vetëm ndonjë mi !

23 tetor 2016

Kontrolloni gjithashtu

Ahmet Qeriqi: Tri poezi të tre poetëve revolucionarë: Vladimir Majakovski, Ady Endre dhe Migjeni

Ahmet Qeriqi: Tri poezi të tre poetëve revolucionarë: Vladimir Majakovski, Ady Endre dhe Migjeni

  “Përgjigjuni”,  Vladimir Majakovski “Dielli i kuq”,  Adi Endre,= “Recital i malësorit”,  Migjeni     ...