KEK
Fillimi / Institucionet / Ka filluar evidentimi i dëmeve të shkaktuara nga reshjet e fundit nga Komisioni për vlerësimin e dëmeve në Komunën e Rahovecit

Ka filluar evidentimi i dëmeve të shkaktuara nga reshjet e fundit nga Komisioni për vlerësimin e dëmeve në Komunën e Rahovecit

Komisioni i themeluar për vlerësimin e dëmeve në Komunën e Rahovecit tashmë është në terren. Me kujdes po evidentojnë të gjitha dëmet që janë shkaktuar në bujqësi e amvisëri gjatë vërshimeve të fundit që e kanë përfshirë edhe komunën e Rahovecit.

Me këto evidenca, sikur herave të kaluara, komuna e Rahovecit  do të drejtohet te institucionet qendrore për kompensim, ngase dëmet e shkaktuara për shumicën e bujqve dhe qytetarëve të Rahovecit janë të papërballueshme dhe shkatërron sipërmarrjet dhe ekonomitë e tyre familjare.

Kontrolloni gjithashtu

Në nderim të “Epopesë së UÇK-së” Komuna e Deçanit organizojnë homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Gllogjan

Të nderuar qytetarë të Komunës së Deçanit, familje të dëshmorëve, invalid dhe veteran të luftës ...