Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Ka përfunduar seanca e Kuvendit për Telekomin e Kosovës, por në mungesë të kuorumit nuk u votua rezoluta
Kuvendi i Kosovës

Ka përfunduar seanca e Kuvendit për Telekomin e Kosovës, por në mungesë të kuorumit nuk u votua rezoluta

Ka përfunduar pa ndonjë rezultat seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës në të cilën është diskutuar për gjendjen në Telekomin e Kosovës. Në këtë seancë nuk ka arritur të dalë në votim rezoluta për Telekomin për shkak të mungesës së kuorumit. Gjatë kësaj seance ka pasur edhe akuza dhe kundërakuza në mes të deputetëve të pozitës dhe opozitës në lidhje me gjendjen e Telekomit. Seanca për Telekomin ishte ftuar nga LDK-ja dhe Vetëvendosja.

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja Vetëvendosje sot në sheshin ‘Nëna Terezë’ në Prishtinë organizon peticionin me kërkesën për zgjedhje të reja

Vetëvendosje sot në sheshin ‘Nëna Terezë’ në Prishtinë organizon peticionin me kërkesën për zgjedhje të reja

Lëvizja Vetëvendosje sot me fillim në orën 10:00 deri në 18:00, në sheshin ‘Nëna Terezë’ ...