Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Ramush Haradinaj: Jam përgjegjës për gjendjen e Telekomin e Kosovës, që nga koha kur jam bërë shef i Qeverisë
Kryeministri i Kosovës

Ramush Haradinaj: Jam përgjegjës për gjendjen e Telekomin e Kosovës, që nga koha kur jam bërë shef i Qeverisë

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj thotë se është përgjegjës për gjendjen e Telekomi të Kosovës, që nga koha kur ka filluar mandatin si shef Qeverie, dhe se nuk i ik kësaj përgjegjësie. Megjithatë, ai tha se është i vetëdijshëm që gjendja e Telekomit është e vështirë dhe problematike, por jo pa shpresë.“Përgjithësimi është i lejuar në politikë, fjalori frontal është i lejuar, por atribuoni cilat faje i kam, nëse i ka kjo Qeveri. E ki fajin e nepotizmit, se është punësuar një familjar, ose disa aktivistë të partisë, e vërtetë që kanë hyrë disa njerëz në punë, por besoni që nuk i kemi shti me intervenca partiake, nuk e di qysh e kanë gjetur mënyrën me hy, nuk mburrna me atë që ka ndodh, edhe e pranoj si faj a përgjegjësinë, apo qysh done quani. Por, prej që e kam marr detyrën, këta që i kam thirr ju kam thënë që ju lutem do të jipni llogari për të gjithë parametrat e kompanisë prej kësaj dite. Një drejtor ka dhënë dorëheqje që ka qenë i afërt me mu,  se nuk mujti me përballu gjendjen brenda, një drejtor tjetër është në punë, por nuk është i afërm me mua, është hera e parë që e kam takuar tani”, tha Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Tërnava: rënia e numrit të të infektuarve në ditët e fundit është mundësi e mirë që të fillojë hapja e xhamive

Naim Tërnava: Rënia e numrit të të infektuarve në ditët e fundit është mundësi e mirë që të fillojë hapja e xhamive

Kryetari i Bashkësisë Islame në Kosovë, Naim Tërnava, është deklaruar se rënia e numrit të ...