KEK
Fillimi / Lajmet / Kadri Veseli: Kemi dëshmuar se kur duam mund të jemi bashkë mund të zgjidhim çështje
Kadri Veseli

Kadri Veseli: Kemi dëshmuar se kur duam mund të jemi bashkë mund të zgjidhim çështje

Në përfundim të debatit për demarkacionin, folën përfaqësuesit e partive politike të përfaqësuara në Kuvend, që dhanë mendimet e tyre pro dhe kundër këtij procesi. Ndërkohë, Kryekuvendari, Kadri Veseli në fjalën e tij përfundimtare ka thënë se kemi dëshmuar se kur duam mund të jemi bashkë mund të zgjidhim çështje. Ndërkaq, kryetari i Komisionit Shtetëror, Murat Meha, në konkuzionin e fundit tha “Mali i Zi i ka materialet për zona kadastrale për komuna që tregojnë përputhshmërinë”. “Ne si komision e mbajmë qëndrimin tonë profesional. Mashtrimi i këtyre mashtruesve është spekulimi me rregulloren e punës dhe spekulimi që thuhet se pse kadastri i Kosovës nuk është në rregull. I kemi materialet e Malit të Zi. Pse nuk i keni shfletuar materialet e Kosovës që janë në dispozicion. Mali i Zi i ka materialet për zona kadastrale për komuna dhe tregojnë fiks përputhshmërinë. Aty përputhen dhjetë zona kadastrale. Këto të dhëna kadastrale për territorin tonë i kemi përgjatë gjithë vijës kufitare, e aty i kemi 18 zona kadastrale”, ka thënë ai.

Kontrolloni gjithashtu

392 persona të infektuar, 222 të shëruar dhe 6 të vdekur

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se gjatë 24 orëve të fundit, në ...