KEK
Fillimi / Lajmet / Në përfundim të debatit për demarkacionin, folën përfaqësuesit e partive politike të përfaqësuara në Kuvend
Në përfundim të debatit për demarkacionin, folën përfaqësuesit e partive politike të përfaqësuara në Kuvend

Në përfundim të debatit për demarkacionin, folën përfaqësuesit e partive politike të përfaqësuara në Kuvend

Në fund të debatit shkencor për demarkacionin, shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së Adem Grabovci tha se janë se janë të qarta qëndrimet e dy komisioneve dhe kërkoj që në parlament të votohet sipas bindjes së krijuar pas debatit. Në emër të LDK-së foli Sali Morina i cili përmendi punën e Komisionit dhe të ekspertëve. Donika Kadaj- Bujupi nuk foli për debatin pro tha se nesër Vetëvendosje me aktivistë të vet do të jetë para Qeverisë e para Kuvendit. Në emër të AAK –së foli Daut Haradinaj i cili tha se “për shkak të gabimeve që janë bërë gjatë shënimit të demarkacionit, Qeveria duhet të shkojë dhe duhet të mbahen zgjedhjet e parakohshme”. Përfaqësuesi i Nismas, Haxhi Shala kërkoi që të mos bëhet presion ndaj deputetëve. Në emër të ekspertëve foli Shpejtim Bulliqi.

Kontrolloni gjithashtu

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nezir Çoçaj është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nezir Çoçaj është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Nezir Çoçaj është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale me seli në Hagë, lajmin ...