KEK
Fillimi / Lajmet / Paunoviq: Çështja e demarkacionin në mes të Malit të Zi dhe Kosovës ka përfunduar dhe vetëm duhet të ratifikohet
Demarkacioni

Paunoviq: Çështja e demarkacionin në mes të Malit të Zi dhe Kosovës ka përfunduar dhe vetëm duhet të ratifikohet

Duke folur për kufirin ndërshtetëror në mes Kosovës dhe Malit të Zi, shefi i Drejtorisë për çështje kufitare të Malit të Zi, Milan Paunoviq ka deklaruar se Marrëveshja me të cilën është konfirmuar kufiri ndërshtetëror i Malit të Zi dhe i Kosovës është përfundimtare. Ai ka theksuar se komisioni malazezo-kosovar i ka kaluar tri vjet në tavolinë dhe nuk është marrë me vizatim të kufijve të rinj, por e ka precizuar kufirin e mëhershëm administrativ ndërmjet Malit të Zi e Kosovës. Kufizimi ka përfunduar dhe se parlamenti i Kosovës Marrëveshjen do ta ratifikojë në gusht. Drejtorisë për çështje kufitare të Malit të Zi, Milan Paunoviq ka thënë gjithashtu se është optimist se marrëveshja do të ratifikohet për shkak se edhe bashkësia ndërkombëtare ka shfaqur qëndrimet e saja se Marrëveshja për Demarkacionin duhet të ratifikohet në Kuvend.

Kontrolloni gjithashtu

Nisma Socialdemokrate u beson votuesve që e kanë votuar në tre palë zgjedhje parlamentare e jo sondazheve

Nisma Socialdemokrate u beson votuesve që e kanë votuar në tre palë zgjedhje parlamentare e jo sondazheve

Nisma Socialdemokrate ka reaguar lidhur me sondazhin që ka qarkulluar sonte në media, duke thënë ...