mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Kadri Veseli thotë se si kryeministër do t’i kushtojë rëndësi shumë të madhe edhe zhvillimit të zonave rurale
Kadri Veseli thotë se si kryeministër i vendit do t’i kushtoj rëndësi shumë të madhe edhe zhvillimit të zonave rurale

Kadri Veseli thotë se si kryeministër do t’i kushtojë rëndësi shumë të madhe edhe zhvillimit të zonave rurale

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, pas Mitrovicës, ka vizituar edhe Vushtrrinë, ku ta takuar qytetarë të kësaj komune.Veseli ka thënë se çdo prodhuesi që merr kredi për prodhim dhe eksportim të produkteve “Made in Kosova”, në qeverisjen e tij do u subvencionohet interesi i kredisë deri në 80 për qind. “Vushtrria dhe banorët e saj, kudo nëpër lagje dhe fshatra, janë të rreshtuar përkrah Partisë Demokratike të Kosovës. Çdo prodhuesi që merr kredi për prodhim dhe eksportim të produkteve “Made in Kosova”, në qeverisjen time do ua subvencionojmë interesin e kredisë deri në 80 për qind. Po ashtu, do t’i rrisim edhe investimet në bujqësi, që njerëzit e vyeshëm të kësaj ane të vazhdojnë t’i punojnë tokat bujqësore dhe, çfarë është shumë e rëndësishme, do ta bëjmë edhe sigurimin e produkteve bujqësore.Për t’i zvogëluar dallimet ndërmjet fshatrave dhe qyteteve, si kryeministër do t’i kushtoj rëndësi shumë të madhe edhe zhvillimit të zonave rurale. Banorëve të këtyre zonave do u sigurojmë edhe qasje më të mirë në tregjet e shitjes me asfaltimin e 500 kilometrave rrugë rurale. Shpërndajeni për t’i përkrahur njerëzit e vyeshëm të Kosovës! #PDK112”, ka shkruar Veseli.

Kontrolloni gjithashtu

Në Qendrën e Numërimit e Rezultateve janë rinumëruar deri më tani 31 përqind e vendvotimeve pas vendimit të PZAP-it

Në QNR janë rinumëruar deri më tani 31 përqind e vendvotimeve pas vendimit të PZAP-it

Rreth 31 përqind e vendvotimeve janë rinumëruar deri më tani në Qendrën e Numërimit e ...