MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Kandidati për deputet nga AAK-PSD, Gani Dreshaj i falënderon bashkëvendasit e tij për mbështetje
Kandidati për deputet i koalicionit AAK-PSD, Gani Dreshaj i falënderon bashkëvendasit e tij për mbështetje

Kandidati për deputet nga AAK-PSD, Gani Dreshaj i falënderon bashkëvendasit e tij për mbështetje

Kandidati për deputet i koalicionit AAK-PSD, Gani Dreshaj, përmes një postimi ka thënë se qyteti i tij i bëri pritje madhështore Ramush Haradinajt. “Istog, unë kam mendu për ju edhe kur jam në Vrellë, edhe kur jam në Istog, edhe kur gjendem në Prishtinë, edhe kur shkoj në Gjermani. Istog, jam krenu gjithmonë me kulturën e përkrahjen e juaj që ma keni dhënë parezervë. Istog, në humbje e fitore, në sfida e vështirësi, unë gjithmonë do jem biri yt. Faleminderit për këtë pritje madhështore që na keni bërë sot, neve dhe njeriut që na i ka hapur gjithmonë dyert, Ramush Haradinajt.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët ...