mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / 21 vjet nga rënia heroike e humanistit dhe mjekut të luftës së UÇK-së, Dr. Shpëtim Robaj
Fatmir Limaj: Doktor Shpëtim Robaj ra derisa po shkonte për të shëruar plagët e luftëtarëve të lirisë

21 vjet nga rënia heroike e humanistit dhe mjekut të luftës së UÇK-së, Dr. Shpëtim Robaj

Sot mbushen 21 vjet që kur mjeku dhe humanisti Shpëtim Robaj ra në luftë derisa po shkonte për të shëruar plagët e luftëtarëve të lirisë dhe popullatës civile. Ai duke qenë mjek atdhetar dhe humanist i shquar qysh në fillim të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, shfaq interesim për të ndihmuar luftën dhe të plagosurit. Me këtë qëllim patriotik, pa vonuar kontakton me drejtuesit e Spitalit Ushtarak në Likoc të Drenicës qysh në prill 1998. Ndihma e tij si anesteziolog në shërimin e luftëtarëve dhe eprorëve të UÇK-së, ishte e pazëvendësueshme, pasi pikat shëndetësore nuk kishin pajisje të tilla të domosdoshme e sidomos blerja dhe vendosja e teknikës së Rentgenit me pajisjet përkatëse në Likoc.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët ...