KEK
Fillimi / Institucionet / Kanë filluar punimet në instalimin e ndriçimit publik në fshatin Gexhë të Rahovecit

Kanë filluar punimet në instalimin e ndriçimit publik në fshatin Gexhë të Rahovecit

Komuna e Rahovecit po vazhdon me plotësimin e kërkesave dhe nevojave të qytetarë të sajë në të gjitha fushatë për tua lehtësuar sa ma shumë jetën e tyre, një ndër fshatrat që ka përfituar është edhe ai i Gexhës, ku kanë filluar punimet në instalimin e ndriçimit publik. Me këtë rast përfaqësuesit e komunës së Rahovecit i urojnë banorët e Gexhës, pasi që projektet e tilla kanë për qëllim përmirësimin e kushteve më të mira për të gjithë dhe se projekte të tilla do të ketë edhe në te ardhmen, janë shprehur përfaqësuesit e komunës së Rahovecit.

Kontrolloni gjithashtu

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME DISKUTIMIN PUBLIK PËR DRAFT RREGULLOREN KOMUNALE PËR PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË DHËNIES NË SHFRYTËZIM MË PAK SE NJË VITË TË PRONËS SË PALUAJTSHME KOMUNALE

Draft rregullores komunale për përcaktimin e procedurave të dhënies në shfrytëzim më pak se një ...