KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Vitisë përfiton edhe 66 kontejner metalik

Komuna e Vitisë përfiton edhe 66 kontejner metalik

Komuna e Vitisë, ka përfituar edhe 66 copë kontejnerë metalik, donacion i cili vije në kuadër të grandit të performancës, që kjo komunë ka treguar gjatë vitit 2018, në projektin e GIZ-it gjerman “Mjedis i pastër”. Donacioni i cili ka arritur, përfshin 66 kontejner me mas vëllimi prej 1.1 metër kub. Ky donacion ndërlidhet me implementimin e raundit të parë të grandit të përformancës, në emër të projektit “Shërbime të qëndrueshme komunale. Drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike, Nexhmedin Jakupi, ka theksuar se komuna e Vitisë, deri më tani ka përfituar 2955 kontejner 120 litërsh dhe 190 kontejnerë me masë 1.1 metër kub.

Kontrolloni gjithashtu

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME DISKUTIMIN PUBLIK PËR DRAFT RREGULLOREN KOMUNALE PËR PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË DHËNIES NË SHFRYTËZIM MË PAK SE NJË VITË TË PRONËS SË PALUAJTSHME KOMUNALE

Draft rregullores komunale për përcaktimin e procedurave të dhënies në shfrytëzim më pak se një ...