leoni

Kasim Shala: Poezi dhe rrëfime

Rrëfimet e poetit dëshmor, Kasim Shala, janë shkruar nga një krijues fillestar por me vizion të qartë. Një i ri i dashuruar në mirësi, i dashuruar në natyrën e pastër të vendlindjes, që po e shkilnin pamëshirshëm tanket vrastare të Serbisë. Kjo vepër i përballon kohës, ashtu sikur i përballon edhe gjaku i tij i njomë që ujiti tokën e shenjtë të atdheut… A.Qeriqi

Kontrolloni gjithashtu

Zymer Mehani: Atdhedashuria-lajtmotiv i poezisë së poetes, Lumturije Sylejman Drenica

Zymer Mehani: Atdhedashuria-lajtmotiv i poezisë së poetes, Lumturije Sylejman Drenica

Lumturije S. Drenica u lind në fshatin Borje të rrethit të Kukësit, më 1 gusht …