Ushtria Çlirimtare e Kosovës

Kërkohet ndihmë financiare për operimin urgjent të Fitim Beqirit, ish luftëtar i UÇK-së

Familja e GAFURR BEQIRIT nga fshati Xërxe e Opojës, në Dragash, lut të gjithë miqtë, shokët, dashamirët që ta ndihmojnë financiarisht operacionin e djalit të tyre FITIM BEQIRIT, ish ushtar i UÇK-së, i cili ka pësuar aksident të rëndë. Kërkohet nga të gjithë qytetarët vullnetmirë dhe bamirës që urgjentisht t’i ndihmohet financiarisht FITIM BEQIRIT, i cili duhet patjetër të operohet sa më shpejt të jetë e mundur në spitalet jashtë Kosovës, jeta e të cilit është në rrezik. Lutën të gjithë ata që sado pak kanë mundësi të ndihmojnë financiarisht këtë rast urgjent, sepse është në rrezik jeta e të riut që është baba i dy fëmijëve dhe këta fëmijë të mos mbetën jetim.

Numri kontaktues i vëllaut të Fitimit, 049-740 949

Xhirollogaria bankare:

Raiffeisen Bank Kosovë J.S.C. Prishtina, Kosovë

Kontrolloni gjithashtu

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Këshilltari  amerikan për Marrëdhënie me Jashtë, Çarls Kapçan, thotë se Qeveria e Kosovës duhet të …