Zharku: EULEX-i ta lirojë aeroportin e Dumoshit

Zharku: EULEX-i ta lirojë aeroportin e Dumoshit

Ministri i Infrastrukturës Lutfi Zharku ka kërkuar nga EULEX-i që sa më parë ta lirojë aeroportin e Dumoshit. Ai ka ka kërkuar lirimin e këtij aeroporti që gjendet në fshatin Dumosh të  Podujevës me anë të një shkrese zyrtare për ministrin e Punëve të Brendshme Skender Hyseni që në bashkëpunim me misionin e EULEX-it ta lirojnë këtë pronë, e cila mund të shërbejë për destinimin e fluturimeve sikur që ka qenë dikur më parë ose për fluturime komerciale. “Unë si ministër i kam bërë shkresë zyrtare ministrit Hyseni që në bashkëpunim me EULEX-in ta lirojnë atë aeroport në mënyrë që të kemi mundësi ta shfrytëzojmë për çfarë do kuptimi komercial pavarësisht se nuk po paragjykoj destinimin a do të jetë për fluturime komerciale apo do të jetë për fluturime të tjera. Besoj që ministri Hysnei me EULEX-in do të merren me atë çështje që në afat sa më të shpejt ta lirojnë atë aeroport”, ka Zharku.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …