Kienzler: Kosova për ndërkombëtarët është vetëm laborator eksperimental

Drejtoresha e Qendrës britanike për Shoqëri dhe Shëndet Mendor, Hanna Kienzler, ka shfaqur habinë e saj ndaj reagimeve lidhur me keq parkingun e një veture të EULEX-it në vendin tonë. Ajo ka shkruar se reagimi i madh ndaj parkimit të gabuar ndaj një veture të EULEX-it është interesant pasi kjo mënyrë e parkimit nuk është individuale por tregon se si trajtohet për vite me radhë Kosova nga komuniteti ndërkombëtar. “Pse u bë bujë rreth një parkimi të gabuar të veturës së EULEX-it? Kërkimfalja e EULEX-it për sjelljen nuk ka kuptim. Nuk është absolutisht sjellje individuale – situata simbolizon mënyrën se si komuniteti ndërkombëtar e ka trajtuar Kosovën që nga lufta: një laborator eksperimental ku bëhet çdo gjë”, ka shkruar drejtoresha e Qendrës britanike për Shoqëri dhe Shëndet Mendor, Hanna Kienzler.

Kontrolloni gjithashtu

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së  ka mbajtur  një tryezë diskutimi në lidhje me situatën e sigurisë …