Fillimi / Lajmet / Komandanti i parë i KFOR-it në Kosovë, Mike Jackson: Kosova sa më parë duhet ta ketë ushtrinë e vet
Komandanti i parë i KFOR-it në Kosovë, Mike Jackson: Kosova sa më parë duhet ta ketë ushtrinë e vet

Komandanti i parë i KFOR-it në Kosovë, Mike Jackson: Kosova sa më parë duhet ta ketë ushtrinë e vet

Komandanti i parë i KFOR-it në Kosovë, Mike Jackson i cili po qëndron në Prishtinë ka deklaruar se nuk duhet të vonohet  situata jo e mirë sa i përket shndërrimit të FSK-së në ushtri. Jackson tha se dëshiron shumë që Kosova të ketë ushtri. “ Nuk do të zgjasë gjithmonë kjo situatë sa i përket shndërrimit të ushtrisë mirëpo nuk e di mund të them me saktësi se kur do të ndryshoj kjo gjë. Unë do të dëshiroja shumë qe shumë shpejt Kosova të kishte ushtri. Mirëpo kjo padyshim që është një objektiv që Kosova duhet të arrij”, ka thënë Jackson.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobi të paqes

Me 50 vota për, dhjetë kundër dhe nëntë abstenime, Komisioni për politikë të jashtme i ...