Fillimi / Lajmet / Komisioni Ah-hoc e shqyrton sot draft-rezolutën për gjenocidin, krimet e ish-regjimit shtetëror serb në Kosovë
Komisioni Ah-hoc e shqyrton sot draft-rezolutën për gjenocidin, krimet e ish-regjimit shtetëror serb në Kosovë

Komisioni Ah-hoc e shqyrton sot draft-rezolutën për gjenocidin, krimet e ish-regjimit shtetëror serb në Kosovë

Komisioni Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë shqyrton draft-rezolutën për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb. Sipas njoftimit, komisioni do të shqyrtojë raportin duke filluar në orën 14:00, në Kuvendin e Kosovës. Theksojmë se kryetari i vendit, Hashim Thaçi dje kërkoi që Kuvendi të nxjerrë rezolutën për krimet e që Serbia i ka kryer në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Naim Tërnava: rënia e numrit të të infektuarve në ditët e fundit është mundësi e mirë që të fillojë hapja e xhamive

Naim Tërnava: Rënia e numrit të të infektuarve në ditët e fundit është mundësi e mirë që të fillojë hapja e xhamive

Kryetari i Bashkësisë Islame në Kosovë, Naim Tërnava, është deklaruar se rënia e numrit të ...