leoni

Komisioni shtetëror për Demarkacionin konfirmon se qytetarët e Kosovës i kanë paguar taksa Malit të Zi

Komisioni shtetëror për Demarkacionin konfirmon se qytetarët e Kosovës i kanë paguar taksa Malit të Zi

Komisioni shtetëror i Kosovës për caktimin e vijës kufitare me Malin e Zi, nëpërmes një komunikate për medie ka prezantuar listat e disa  pronarëve të tokave në brezin kufitar, ku vija ndarëse po kontestohet nga një grup ekspertësh dhe deputetët e partive të opozitës. Komisioni rikonfirmon se Kosova nuk humb tokë me këtë proces, duke sqaruar se  disa nga qytetarët kanë paguar gjithmonë tatimet dhe obligimet në komunat e Malit të Zi,  sepse atje i kishin të regjistruara përherë që nga evidentimi  i atyre pronave.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell, në seancën e KS të OKB-së ka folur edhe për propozimin franko-gjerman dhe për dialogun Kosovë-Serbi

Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova e Serbia të angazhohen në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja në mirëbesim dhe kompromis

Përfaqësuesi i Lartë evropian, Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të angazhohen në …