Fillimi / Institucionet / Komiteti për Politikë dhe Financa mbajti mbledhjen e nëntë të rregullt

Komiteti për Politikë dhe Financa mbajti mbledhjen e nëntë të rregullt

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, nën udhëheqjen e kryesuesit Afrim Dina, Komiteti për Politikë dhe Financa (KPF), ka mbajtur sot mbledhjen e nëntë të rregullt. Gjatë kësaj mbledhje anëtarët e KPF-së kanë shqyrtuar dhe miratuar për mbledhje të kuvendit këto pika të rendit të ditës:

Shqyrtimi i Propozim vendimit për miratim e Buxhetit për vitin 2022;
Shqyrtimi i Propozim vendimit për caktimin e normave tatimore për tatimin në pronën e paluajtshme për vitin 2022;
Informatë nga Drejtoria Komunale e Arsimit (DKA) për përgatitjen e fillimit të vitit të ri shkollor 2021-2022;
Informatë nga Drejtori për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale (DSHPS) rreth situatës me Covid-19 në komunën e Rahovecit;
Informatë nga Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm (DEZHT) për bizneset e komunës së Rahovecit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, takohet me punonjësit e administratës, diskutojnë për respektimin e orarit të punës dhe lehtësimin e shërbimeve për qytetarë

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, kryetari i Komunës, Smajl Latifi ka ...