Komuna e Deçanit organizon “Panairin e Bletës dhe Gështenjës’’

Komuna e Deçanit në bashkëpunim më Ministrinë  Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural menaxhuar nga  GLV “Gjeravica” nesër  në Deçan organizon “Panairin e Bletës dhe Gështenjës’’. Panairi do të mbahet ditën e mërkurë duke filluar prej orës 10:00 deri në 16:00, të ndërtesa e re e Eko-Tregut në Deçan në rrugën   “Elez Geci dhe Maxhun Berisha, përballë tregut të vjetër në Komunën e Deçanit.

Kontrolloni gjithashtu

Rexhep Selimi

Mbrojtja e Rexhep Selimit, ka kërkuar lirimin e tij nga paraburgimi deri në 30 ditë para fillimit të gjykimit

Në përgjigje ndaj kërkesës së Zyrës së Prokurorit të Gjykatës Speciale, avokati i  Rexhep Selimit, …