MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Komuna e Junikut ka pajisur me 108 kontejner ekonomit familjare dhe bizneset

Komuna e Junikut ka pajisur me 108 kontejner ekonomit familjare dhe bizneset

Komuna e Junikut në kuadër të iniciativës “Shërbime të mira për Junikun e pastër dhe ekologjik”, ka pajisur me 108 kontejner ekonomit familjare dhe bizneset, duke iu krijuar kushte të favorshme për grumbullimin e mbeturinave dhe lehtësuar kontributin e tyre në mbrojtje të ambientit. Kjo Iniciativë do të jetë e vazhdueshme me synim të ofrimit të një ambienti të pastër dhe mbrojtje ë mjedisit.

“Një vend i pastër është vend i sigurt”

Kontrolloni gjithashtu

QENDRA E MJEKSISE FAMILJARE NE DEÇAN KRYEN TE GJITHA SHERBIMET SHENDETESORE PER QYTETARET E VET

Sqarim rreth një kronike televizive për QKMF-në e Deçanit të transmetuar në emisionin e lajmeve ...