Mic Sokoli dhe Sefë Kosharja

Komuna e Shtimes shënon 135-vjetorin e Betejës së Shtimes e Koshares të prillit të vitit 1881

Në shënim  të 135-vjetorit të Betejës së forcave të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, në Koshare, Slivovë dhe në Shtime, kundër forcave perandorake të Dervish Pashës, – më 28 prill 2016,  në orën 19.30 minuta në Sallën e Shtëpisë së Kulturës, në Shtime, përkujtohen: Sefë Kosharja, Mic Sokoli dhe trimat e tjerë të Betejës.  Më këtë rast do të shfaqet edhe filmi dokumentar, historik,  për Sefë Kosharen.

Kontrolloni gjithashtu

OVL e UÇK-së, dega Deçan: në një vjetorin e ndarjes nga jeta, mbahen homazhe për çlirimtarin Agron Haradinaj

Të nderuara Familje të Dëshmorëve ,Invalid dhe Veteranë të Luftës së UÇK-së. Të nderuar qytetarë! …