Brickos

Komuna e Skenderajt po vazhdojnë me prioritet të lartë trajtimin e shtratit të Lumit “Klina”

Komuna e Skenderajt po vazhdojnë me prioritet të lartë trajtimin e shtratit të Lumit “Klina”, me projektin e zgjerimit dhe pastrimit nga Klina e Poshtme në drejtim të Kuqicës, në mënyrë që të evitohet rrezikun nga vërshimet e mundshme dhe dëmet, siç ndodhi këtë fillimvit ku humbjet ishin të mëdha po i vuajnë edhe sot e kësaj dite!

Mund të jetë një imazh i 4 persona

Kontrolloni gjithashtu

Nisi asfaltimi i rrugicave në Strellc të Epërm të komunës së Deçanit

Në komunën e Deçanit filloj asfaltimi i kilometrave të parë në këtë projekt, për t’u …