Kryetari Latifi ka vizituar bujkun Çlirim Duraku nga Krusha e Madhe

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, me bashkëpunëtorë, vizituan bujkun Çlirim Duraku nga Krusha e Madhe, një punëtor i jashtëzakonshëm dhe i përkushtuar në punë. Me anë të konsulencës së ofruar nga Komuna e Rahovecit, bujkun Çlirim Duraku nga Krusha e Madhe, ka përfituar grant nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, serrë në sipërfaqe prej 30 ari. Kryetari Latifi tha se ne do të vazhdojmë përkrahjen e bujqve në rritjen e sipërfaqeve me serra.

 

Kontrolloni gjithashtu

Nisi asfaltimi i rrugicave në Strellc të Epërm të komunës së Deçanit

Në komunën e Deçanit filloj asfaltimi i kilometrave të parë në këtë projekt, për t’u …