Komuna e Vitisë dhe Organizata EULOC me marrëveshje bashkëpunimi për shkëmbimin e përvojës dhe resurseve të përbashkëta

Marrëveshja e nënshkruar mes Komunës së Vitisë dhe Organizatës për Reforma Lokale EULOC, parasheh ndërtimin  e lidhjeve të qëndrueshme në shkëmbimin e përvojës dhe resurseve të përbashkëta. Palët janë dakorduar që do të kenë bashkëpunimin reciprok në ofrimin e mbështetjes dhe përkrahjes në iniciativën e zbatimit të projektit “Promovimi i politikave dhe vendeve të punës miqësore me familjen në komunën e Vitisë”. Projekti financohet nga Fondi i Kombeve të Bashkuara për Popullsinë, mbështetur nga Rrjeti i Grave të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt Diskutim Publik mbi Draft-Statutin e Muzeut të Deçanit

Sot në Sallën e Konferencave në Komunën e Deçanit, u mbajt diskutim publik në lidhje …