Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Komuna e Vitisë serish përfituese e grantëve dhe atë falë përformancës së mirë

Komuna e Vitisë serish përfituese e grantëve dhe atë falë përformancës së mirë

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal së bashku me Qeveritë Zvicerane, Suedeze dhe Norvegjeze, kanë lëshuar një Komunikatën të përbashkët për medie me rastin e ndarjes së grantit për Komunat me Performancën më të mirë. Sipas kësaj komunikate komuna e Vitisë, shpërblehet për përformancë të mirë dhe atë me 150 mijë euro. Përndryshe Komuna e Vitisë, edhe në vitet e shkuara është shpërblyer për përformancë të mirë dhe atë nga institucionet e ndryshme dhe në fushat e ndryshme si qeverisje demokratike, transparencë, të bërit biznes etj.

Kontrolloni gjithashtu

Juniku organizon Diskutim Publik për Planin Zhvillimor Komunal 2019-2029

Komuna e Junikut fton qytetarët e Komunës së Junikut, Bashkësitë Fetare, OJQ-të, Grupet e Interesit ...