MIT KS
Fillimi / Lajmet / Kurti: Reciprociteti buron nga parimi i barazisë
Albin Kurti ka zënë të dridhet nga Kushtetuesja, fyen, përçmon dhe ironizon kryetarin e Kosovës, Hashim Thaçi

Kurti: Reciprociteti buron nga parimi i barazisë

Zyrtarë të Qeverisë në detyrë të Kosovës, iu bënë një vizitë Doganave të Kosovës për të parë nga afër zbatimin e parimit të reciprocitetit me shtetin e Serbisë. Ushtruesi i detyrës së drejtorit të përgjithshëm të Doganave të Kosovës, Ibrahim Xhaka, e njoftoi kryeministrin në shkarkim, Albin Kurtin lidhur me mbarëvajtjen e punës së doganave pas situatës së krijuar me COVID-19 dhe mbi zbatueshmërinë e vendimit të qeverisë në detyrë për masat e para reciproke ndaj Serbisë. Pas vizitës së realizuar, kryeministri i shkarkuar, Albin Kurti ka thënë se me vendimin e qeverisë për masat e para të reciprocitetit po zbatojmë reciprocitet gradual, derisa njëkohësisht po i ndërtojmë kapacitetet për zbatimin efikas të tyre. Ai ka thënë se reciprociteti buron nga parimi i barazisë.

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...