Ahmet Qeriqi: Qëndresa heroike e Tahir Nebih Mehës dhe Nebih Emin Mehës në Prekaz, më 13 maj të vitit 1981

Komuna Skenderaj më shoqatat e UÇK-së organizojnë homazhe 43-vjetorit të rënies së heronjëve Nebih e Tahir Meha

Më rastin 43-vjetorit të rënjës së heronjëve Nebih e Tahir Meha’ Komuna Skenderaj më shoqatat e UÇK-së organizon homazhe .
Ditë e hënë,  ora 11:00 homazhe pranë varrezave të herojënve,  dhe busteve pranë Kullës muze Tahir Meha.
Më pas bëhet zbulimi i pllakës në shtëpinë e heroit Beqir Meha’ ku qëndruan celulat e para të UÇK-së më kryekomandantin Adem Jashari.
Në përfundim një koktej rasti,  ju mirpret familja MEHA.
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe teksti

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …