KPMM: PLANI VJETOR I INSPEKTIMEVE TË PËRBASHKËTA NDËRINSTITUCIONALE 2021

Konferencën përmbyllëse të fundvitit nga Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale mbahet më 22 dhjetor

Konferencën përmbyllëse të fundvitit nga Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale, në të cilën do të prazantohen aktivitetet, të arriturat dhe sfidat gjatë periudhës Janar-Dhjetor/2018, do të mbahet më datën 20.12.2018, duke filluar nga ora 10:00, në ndërtesën e KPMM-së – salla e takimeve.

Kontrolloni gjithashtu

BDI përshëndet dhe mirëpret Vendimin ekzekutiv të Presidentit Bajden për Marrëveshjen e Ohrit dhe të Prespës

Bashkimi Demokratik për Integrim përshëndet dhe mirëpret vendimin ekzekutiv të Presidentit të Shteteve të Bashkuara …