Kori “Siparantum” në garën prestigjioze “Grand Prix of Nations”, Suedi

Kori “Siparantum” në garën prestigjioze “Grand Prix of Nations”, Suedi

Kori Siparantum do të përfaqësojë shtetin tonë, Kosovën, në garën më prestigjioze Grand Prix of Nations në kategorinë “Mixed Choir / Kori i përzier” gjatë Lojërave të 5-ta të Korit Evropian dhe Grand Prix të Kombeve në Norrköping, Suedi. 🇸🇪
Kori ynë është më i përgatitur se kurrë për të marrë pjesë në këtë ngjarje të rëndësishme korale. Edhe një herë pas vitit 2019 Lojërat e Korit Evropian dhe Çmimi i Madh i Kombeve, shpesh të referuara si versioni kontinental i Lojërave Botërore të Korit – Lojërat Olimpike të Muzikës Korale , do të ndodhë në Suedinë e bukur.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …