KEK
Fillimi / Institucionet / KPF në komunën e Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e shtatë të rregullt për vitin 2021

KPF në komunën e Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e shtatë të rregullt për vitin 2021

Komiteti për politikë dhe financa në komunën e Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e shtatë të rregullt për vitin 2021.

Komiteti për politikë dhe financa për rendë të ditës shqyrtoi:

  1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  2. Raporti financiar për periudhën Janar-Qershor 2021.

  3. Raporti i Auditorit të brendshëm për komunën e Hanit të Elezit për vitin 2020.

  4. Plani i veprimit të Komunës së Hanit të Elezit për adresimin e rekomandimeve të raportit të auditimit të brendshëm 2020

  5. Themelimi i grupit punues për hartimin e planit të punës se kuvendit të Komunës për vitin 2020.

  6. Informatë për raportin e përmbushjes së planit të integritetit të komunës së Hanit të Elezit për vitin 2020.

  7. Informatë për aktivitetin e këshillit komunal për siguri në bashkësi për gjashtë mujorin e parë të vitit 2020

  8. Raporti financiar për periudhën Janar-Qershor 2021 I N.P.L “Pastrimi” sh.a dhe

  9. Të ndryshme

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, ka udhëtuar për në Kroaci për ti vizituar bashkatdhetarët që pësuan nga aksidenti

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, ka udhëtuar për në Kroaci, i cili me ...