KEK
Fillimi / Njoftime / KPM inkurajon të gjithë gazetarët që të kryejnë misionin e tyre
KPM inkurajon të gjithë gazetarët që të kryejnë misionin e tyre

KPM inkurajon të gjithë gazetarët që të kryejnë misionin e tyre

Komisioni i Pavarur i Mediave reagon ndaj sulmit të gazetarit Visar Duriqi. Liria e shprehjes është garant për demokracinë e vendit tonë, prandaj është e papranueshme çfarë do veprimi që e pengon punën e gazetarëve dhe të mediave në përgjithësi. Ftojmë të gjitha institucionet kompetente që sa më parë të vendosin para drejtësisë autorët e këtij sulmi, duke krijuar ambient të sigurt për të ushtruar profesionin e gazetarisë. KPM inkurajon të gjithë gazetarët që të kryejnë misionin e tyre, duke qenë në shërbim të zhvillimit të demokracisë në vendin tonë, thuhet në njoftim.

 

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta veterani dhe invalidi i luftës së UÇK-së Shaip Morina nga Gllareva e Klinës

Ndahet nga jeta veterani dhe invalidi i luftës së UÇK-së Shaip Morina nga Gllareva e Klinës

Pas një sëmundje të shkurtë, ka vdekur veterani dhe invalidi i luftës së UÇK-së nga ...