Fillimi / Lajmet / Krahas regjistrimeve në universitet, edhe në Fakultetin e Mbrojtjes e Sigurisë është duke vazhduar përgatitja për vitin e ri akademik
Krahas regjistrimeve në universitet, edhe në Fakultetin e Mbrojtjes e Sigurisë është duke vazhduar përgatitja për vitin e ri akademik

Krahas regjistrimeve në universitet, edhe në Fakultetin e Mbrojtjes e Sigurisë është duke vazhduar përgatitja për vitin e ri akademik

Paralelisht me regjistrimet në fakultetet e  universitet e vendit, edhe në Fakultetin e Mbrojtjes dhe Sigurisë  është duke vazhduar edhe përgatitja për vitin e ri akademik. Forcat e Armatosura të Shqipërisë kanë nevojë për oficerë tokësorë e detarë, e mbi këtë nevojë janë përcaktuar kuotat e lira. Faza e parë e regjistrimeve është përmbyllur më 15 shtator, për t’i lënë vend fazës së dytë më 19 shtator. Këtë vit akademik, Fakulteti i Mbrojtjes do të përgatisë oficerë edhe për Forcat e Armatosura të Kosovës. Studentët që presin të nisin vitin e dytë rrëfejnë dëshirën që patën për të qenë pjesë e Forcave të Armatosura. Paralelisht me përgatitjet për universitet, Qendra Personel e Rekrutimit, ka përzgjedhur grupin e aplikuesve për ushtarë. Pas një trajnimi 3-mujor në bazën Bonavi në Vlorë, ata shpërndahen në bazat e tjera të shërbimit të Forcave të Armatosura.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...