Fillimi / Lajmet / Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka përsëritur edhe njëherë dorën e zgjatur për opozitën
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka përsëritur edhe njëherë dorën e zgjatur për opozitën

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka përsëritur edhe njëherë dorën e zgjatur për opozitën

Nga foltorja e Kuvendit teksa po prezanton programin, Rama premtoi para deputetëve të opozitës një mandat ndryshe, ndërsa ju tha këtyre të fundit se janë gati të dialogojnë. “Nuk jemi të detyruar të merremi vesh për gjithçka, por cilësua e jetës nuk varet nga sa shpesh bie dakord qeveria me opozitën. Tjetër të polemizosh, tjetër të shash pa kursyer as muskuj, tjetër të votosh kundër dhe tjetër të hedhësh të grisur fletë e votimit. Tjetër t’i biesh me shpullakën e oratorisë, tjetër të përplasës dorën në tavolinë. Kurrë mos rënshim dakord, por nuk mund mos të përgjigjemi që mos të sillemi si njerëz, si prindër fëmijësh e fëmijë prindërisht. Historikisht asnjë nuk ka dalë i fituar.Të gjithë kush më shumë e më pak nuk kemi shkëlqyer në sytë e qytetarëve tanë. Shumë skena dhe fjalë ka arkivi 30-vjeçar i këtij Kuvendi. Shumë sherr mes nesh për të mos dalë asgjëkundi. Shumë kohë dhe mundësi të humbura. Dhe kur dalim që këtu pasi lëmë nam gjithmonë fajin se kemi ne por ata pala tjetër si kalamajtë që luajnë e ka kush e ka në oborr.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...