Kadri Veseli

Kryekuvendari Kadri Veseli do të jetë i pranishëm në Kongresin e Partisë Demokratike të Amerikës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe kryetar i PDK-së, Kadri Veseli, ka udhëtuar për në Filadelfia të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Me ftesë të Partisë Demokratike, kryetari Veseli do të jetë i pranishëm në Kongresin e Partisë Demokratike të Amerikës, ku Hillary Clinton do të nominohet zyrtarisht kandidate për presidente të Shteteve të Bashkuara. Gjate qëndrimit disaditor në SHBA, kryetari Veseli pritet të ketë takime me zyrtarë të lartë të Shtetit amerikan dhe personalitete të  tjera nga  shtete të ndryshme të botës, që marrin pjesë në  nominin  zyrtar të kandidates, Hillary Clinton për presidente të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Kuvendit

Ka dështuar interpelanca ndaj kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi

Nga 104 deputetët e pranishëm në sallën e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, 61 kanë …