Avdullah Hoti thotë se kanë punuar aq shumë sa që një qeveri për një mandat të plotë nuk do të mund të punonte

Kryeministri Hoti, ka falënderuar deputetët e Kuvendit për votimin e Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka falënderuar deputetët e Kuvendit për votimin e Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike. Ai ka thënë se nga ky projektligj, qytetarët do ta ndjejnë përkrahjen direkte të qeverisë. “U jam mirënjohës dhe u falënderohem të gjithë deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës, të cilët besuan dhe e mbështetën Ligjin për rimëkëmbjen ekonomike të Qeverisë së Kosovës. Nga ky ligj, qytetarët dhe bizneset do ta ndjejnë përkrahjen direkte të qeverisë, që bashkërisht t’i kalojmë sa më lehtë pasojat e shkaktuara nga epidemia ka shkruar,  Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

Olivier Guerot: Themelet e dialogut Kosovë-Serbi mbeten të pandryshuara, Asociacioni prioritet për Kosovën

Ambasadori i Francës në Kosovë, Olivier Guerot, ka theksuar se themelet e dialogut ndërmjet Kosovës …