Kryeministri i Izraelit, B. Netanjahu, fajësoi rrjetin televiziv “Al Xhazira” për nxitje të dhunës në Jeruslaem

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu është zotuar se do ta shkatërroj Hamasin

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu është zotuar se do ta shkatërroj Hamasin. Këtë zotim ai e ka bërë gjatë mbledhjes së sotme të kabinetit qeveritar, i cili u mbajt në Tel Aviv. Takimi është mbajtur në selinë e ushtrisë në Tel Aviv, dhe ka nisur me një minutë heshtje për t’i nderuar 1 mijë e 300 izraelitët e vrarë nga grupi militant Hamas, më 7 tetor. Gjatë mbledhjes së kabinetit qeveritar, kryeministri, Benjamin Netanyahu ka theksuar se të gjithë ministrat janë duke punuar pa orar, në një front të përbashkët. Hamasi ka menduar se do të na shkatërrojë. Jemi ne ata që do ta shkatërrojmë Hamasin. Shfaqja e unitetit brenda nesh, dërgon mesazh te kombi, armiku dhe bota” ka theksuar mes tjerash, kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …