Arbnesha Kelmendi Draga: Është përurar libri “Në udhën e shenjtores”-Intervista dhe Vlerësime, të autores Behide Hasanaj

Në Kuvendin Komunal të Pejës, është përurar libri “Në udhën e shenjtores” -Intervista dhe Vlerësime, të autores Behide Hasanaj. Ky përurim u nderua me prezencën e shumë pjesëmarrësve e poashtu u vlerësua nga ana e tyre. Gjithashtu edhe shfaqja e filmit dokumentar solli emocione në publik, me ç’rast figura e humanistes Behide Hasanaj u bë edhe më e ndritur sepse u panë vlerat e saj gjatë punës 43 vjeçare. Model i njeriut që duhet ta ndjekim secili prej nesh! Urime e shëndet e nderuara Behide Hasanaj.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …