KEK
Fillimi / Lajmet / Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu do t’i drejtohet sot me anë të një video-mesazh popullit të Kosovës
Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu do t’i drejtohet sot me anë të një video-mesazh popullit të Kosovës

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu do t’i drejtohet sot me anë të një video-mesazh popullit të Kosovës

Gati dy javë pas takimit dhe marrëveshjes së Uashingtonit, në të cilën u përfshi edhe njohja mes Kosovës e Izraelit dhe vendosja e ambasadës së shtetit kosovar në Jerusalem, kryeministri Benjamin Netanyahu, do t’i drejtohet popullit të Kosovës me anë të një video-mesazhi. Organizimi do të mbahet sot me rastin e “Rosh Hashanah”, festë e njohur si “Viti i ri hebraik”. Video-mesazhi i Netanyahut, për popullin e Kosovës dhe komunitetin hebraik në Kosovë, do të shfaqet në një ceremoni festive të Vitit të Ri Hebraik organizuar nga Kryerabinati i Shqipërisë.

Kontrolloni gjithashtu

Programi i USAID-it për fuqizimin e drejtësisë e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Programi i USAID-it për drejtësi e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Gjykata Themelore në Prishtinë është shpallur Gjykata më transparente në Kosovë, nga programi i USAID-it ...