Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka takuar sot komisionin qeveritar për hartimin e projektligjit për Qeverinë

Kryeministrit Haradinaj, iu ka refuzuar viza amerikane për shkak të vendosjes së taksës 100% ndaj mallrave të Serbisë

Televizioni “Al-Xhazia” ka bërë të ditur se kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, i është refuzuar viza amerikane për shkak të vendosjes së taksës prej 100 % ndaj mallrave të Serbisë dhe Bosnjës dhe Hercegovinës. Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj nuk ka mori vizën amerikane, kështu që ai nuk do të jetë në gjendje të marrë pjesë në punimet e një konference për Ballkanin në fillim të shkurtit”, merr vesh “Al-Xhazira” nga burimet në Departamentin e  Shtetit. Ndërsa gazetari raportoi nga Uashingtoni, se Haradinaj më parë kishte marrë një ftesë për të marrë pjesë në konferencën, e cila pritet të mbahet më 6 shkurt. Megjithatë, një burim nga Departamenti i Shtetit konfirmoi se Haradinaj nuk kishte marrë vizën për hyrje në SHBA shkaku i aplikimit të një takse ndaj mallrave të Serbisë dhe Bosnje dhe Hercegovinës. Haradinaj duhej të merrte pjesë në këtë konferencë, kurse mungesën e tij, për “Al-Xhazira” e konfirmuam organizatorëve të konferencës.

Kontrolloni gjithashtu

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Përveç kërkesave  për zgjedhje të reja, protestuesit në Podgoricë, shprehën edhe revoltën e tyre edhe …