Kryetari Aliu ka pritur përfaqësuesit e degës së Kryqit të Kuq në Ferizaj

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, në zyrën e tij ka pritur Kryetarin e degës së Kryqit të Kuq në Ferizaj, Burim Hoxha dhe sekretaren Jehona Kuqi.

Kryetari Aliu ka thënë se, bashkëpunimi me Kryqin e Kuq në Ferizaj ka qenë gjithnjë një përvojë e mirë dhe dobi e drejtpërdrejt për qytetarët.

Ai dhe përfaqësuesit e Kryqit të Kuç janë dakordua për nismat e radhës dhe intensifikimin e bashkëpunimit në dobi të qytetarëve të Ferizajt.

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë Korrje-shirjet në komunën e Rahovecit, formohet Komisioni Komunal   

Me vendim të kryetarit të komunës së Rahovecit Smajl Latifi, është formuar komisioni për të …