Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu ndanë dekoratën “NDERI I QYTETIT” për familjen Vata dhe Kurti

Në shënim të 150 vjetorit të themelimit të Ferizajt, me respekt e vlerësim për vlerat më të ndritura, kontributin e çmueshëm, kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka nda dekoratën më të lartë “NDERI I QYTETIT” për FAMILJEN VATA dhe FAMILJEN KURTI. Për qytetarinë, vlerat intelektuale e atdhetare, sakrificën e kontributin e veçantë në përfaqësimin, ngritjen e emancipimin e Ferizajt.

Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe teksti

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi Komunal i Vitisë mbajti mbledhjen e dytë të rregullt

Mbledhja e dytë e rregullt e Kuvendit Komunal të Vitisë, është mbajtur, ku në fillim …