Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari, Begaj, bisedoi edhe këtë të enjte me qytetarë
Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj ka folur për investimet që janë bërë gjatë kohës sa ka qeverisur gjatë mandatit të kaluar

Kryetari, Begaj, bisedoi edhe këtë të enjte me qytetarë

Për pritjen e qytetarëve, Kryetari i komunës së Malishevës Ragip Begaj, e ka caktuar ditën e enjte, me fillim në ora 13:00.

Edhe sot e realizoi një  takim të tillë me qytetarë, ku  ndër  kërkesat që ia drejtuan kryetarit, ishin  të ndryshme, si për sigurim të strehimit, shëndetësore dhe për nevoja të gjësendeve ushqimore.

Për të gjitha këto kërkesa, Kryetari, Begaj, u tha qytetarëve me të cilët bisedoi se do t’i orientoj, kërkesat tuaj, të sektorët përgjegjës dhe brenda mundësisë buxhetore do të shqyrtohen.

Kontrolloni gjithashtu

Formohet Këshilli Organizues për nder të 14 Qershorit-Ditës së Çlirimit të Komunës së Rahovecit

Kryetari i komunës së Rahoveci, Smajl Latifi në mbështetje të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale të ...